top of page

Nu börjar jag ......

Det här är ju lite svårt.... lite som det där brevet från min vän Everett i USA som jag började skriva på i går. Det tar liksom ett tag innan man kommer igång.

Men det jag ville säga så här i mitt första inlägg på min blogg är att nu har jag landat och vi har bott in oss i vårt hus i Stallarholmen.

Allt är som förut (innan vi bodde 4 år i USA) men ändå helt annorlunda.

Jag har sagt upp mig från mitt tidigare jobb och ska se om jag kan lyckas få fart på att sälja min konst även här i Sverige. Så jag letar tillhörighet, var kan jag ställa ut, var kan jag hitta ett sammanhang, var kan jag höra till.

Och är det verkligen någon som är intresserad av min konst? Eller måste jag ändra på hur jag målar, färg och motiv osv? Och vill jag göra det? Mycket att fundera på och mycket att ta reda på!!

När allt blir för virrigt i mitt gamla huvud så är det skönt att jag kan åka ut till hästen och flänga runt i skogen lite. Det blir inte fullt så mycket kel och mys när man har en 5-årig islandshäst, men ibland tycker han att det är ok att stå still i 5 minuter så att man hinner klia lite.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page