top of page

Vilken härlig höstdag!

I dag är det härligt ute!

Solen skiner, det blåser på Mälaren och mina björkar bakom huset börjar bli guldgula. Sånt blir jag glad av!

Jag var ute och fotograferade lite i trädgården bl a mitt blåregn Blue Moon. Det har haft några blommor på sensommaren tidigare men i år blommar den mer än tidigare. Hoppas att det inte gör att det inte kommer färre blommor nästa år. Vi får se.

Jag tycker att hösten har sin tjusning, när man suckar över allt som behöver klippas ner och samlas in så vet man ändå att vintervilan börjar närma sig. Och det hinner knappt bli vinter innan jag börjar planera vad som ska planteras och kanske ändras.

Nästa vår ser jag fram mot att få börja fylla mina odlingslådor och att se hur nyplanterade rabatten tar sig. Och om alla lökarna som jag satt ner kommer upp eller inte.
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page